Er selvbruner ikke lidt kikset nu om dage?

Der var en tid tilbage i starten og midten af 00’erne, hvor man helst gerne skulle være så brun som muligt, når man kig i byen, så selv en sort person, der var født sådan, kunne komme i tvivl, om vedkommende var stødt på en artsfælle eller ej.

Man gejlede sig ud med hårvoks og poserede til de udsendte fotografer, der langsomt med tiden svandt ind, som folk fik kamera på deres telefon og sociale medier, hvor de kunne lægge billeder af dem selv og deres lige så selvbrunede venner op.

Ingen stillede rigtigt spørgsmålstegn ved, om det var sundt eller ej, og man kunne jo nemt lægge det, og det var lige til at vaske af igen.

Men fra at være noget, hvor man lige kunne give sig selv en anelse kulør eller foregive, at man havde været i udlandet og tage sol, så skulle man nu overgå hinanden i at være brunest.

Selvbruner blev et pejlemærke for den tid

Derfor gik der måske lige lidt overforbrug i den slags, og det blev på måde at bruge selvbruner, hvorfor solcentrene måtte tilbyde den slags også, for ellers blev folk hjemme, og det virkede da også til at være lidt sundere at bruge selvbruner end at lade sig få kræft i et solcenter.

Men efter en kort tid fasede selvbruneren ud; det var ikke længere populært, og var lidt mere varsom med at bruge det, hvorfor det ikke var lige så meget oppe i tiden, som det var før i tiden.

Som med så mange andre ting hang det ved i provinsen, hvor det da i nogle egne stadig kan være populært, men generelt bruger så mange menesker det ikke længere.

Det er blevet et eksempel på opstaltede reality-stjerner med videre, som man helst ikke vil associeres med.

Men det er da stadig muligt at købe selvbruner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.