Få leveret en lækker buffet til jeres fest

Hvis I skal holde fest, er I nok klar over, at der er meget, der skal gøres. Der er endda altid mere, end man lige regner med, og man kommer altid i tidsnød, inden gæsterne kommer. Så det vil være en stor lettelse at slippe for at skulle finde på en menu, købe ind til mad og lave den. 

Det er oplagt at få maden leveret til en fest eller andet arrangement, da Kokken & Jomfruen kan levere både god og billig mad. En buffet ud af huset er oplagt, da I ikke behøver at hyre serveringspersonale, og gæsterne selv kan gå op og vælge, hvad de vil have.

Både klassisk og moderne mad

Kokken & Jomfruen har en helt særlig erfaring, da de har leveret mad i 50 år til diverse fester som bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og barnedåb. Deres speciale er klassiske velsmagende retter, men de laver også mere moderne mad, og I skal ikke være nervøse for, at der ikke er mad nok. Deres kundeservice hjælper ikke kun med at svare på spørgsmål, men kan også inspirere og komme med gode råd til jeres fest.

Ligemeget hvor i landet, I bor, leverer Kokken & Jomfruen dertil. Hvis du vil se de mest populære menuer, er det indenfor kategorien Buffet ud af huset og Brunch ud af huset, men de har også andre typer af menuer.

14 forskellige retter for 159 kr. pr. person

I kan fx vælge en billig fødselsdagsmenu til 99 kr. pr. person, men hvis der rigtig skal være fest, kan I også gå med Den kæmpe buffet med 14 retter til 159 kr. pr. person. Her får I virkelig noget for pengene. Fx cremet lækker tunmousse til forret, 4 slags kød i form af rosastegt kalvesteg, frikadeller mm., to slags kartofler, bl.a. klassiske flødekartofler, 4 slags meget forskellige salater, flute, sovs og dessert. Man kan altid tilkøbe hvidløgssmør, forskellige sovse osv.