Giv din stue en makeover

advertorial

Det er altid sjovt at kaste sig over nye projekter. Måske har du længe haft lyst til at give din stue en tiltrængt make-over, fordi du er blevet træt af at se på det samme hver dag. Der behøver faktisk ikke at ske en masse nye ting, før din stue kan føles som en helt ny. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme med tre tips til, hvordan du kan give din stue en make-over.

 

 

1. Ryk rundt

At rykke rundt på nogle ting, er uden tvivl det, du kan spare allermest tid og penge på. Det er ganske gratis og kan faktisk have en stor effekt på det overordnet look i din stue. Måske du kun behøver at rykke din sofa over på den modsatte side eller fjerne et sofabord, der står i vejen. At rykke rundt er altid en god idé. Måske det bliver mere funktionelt ved, at du rykker sofaen tættere på væggen eller over på den modsatte side. Hvis du ikke vil kaste dig over et større projekt, så kan det at rykke rundt være en blid start.

 

2. Få nye plakater

Plakater er efterhånden at finde i alles hjem. Der findes mange typer af plakater i dag, så du kan finde netop de mønstre eller farver, der passer til dit hjem. Du kan finde plakater med aftryk af kendte kunstværker, eller illustrationer fra henholdvis film, serier eller kendte romaner. Husk, at når du køber en plakat, så kommer der typisk ikke en ramme med. Og hvis der gør, så kan den samlede pris godt være temmelig dyr. Så husk at tjekke prisen, før du køber plakaten. 

 

3. Maling af dine vægge

Den sidste ting, som du kan gøre i din stue, det er at male. Det er nok den mest omstændige af dem alle tre hvilket skyldes, at maling er et lidt større projekt. Men med ny maling på væggene kan du virkelig få mere liv og farver ind i din stue. Du behøver ikke at male alle vægge, men du kan nøjes med en side først. En farvet væg kan give din stue et helt nyt look, og kan bringe flere farver ind og give lidt modspil til dine andre ting. 

Du kan komme i kontakt med en maler, der kan male dine vægge, via dette link: https://malerkanonen.dk/malerfirma-kalundborg/