Husker du at følge anvisninger til din Tshirt?

Hvem ejer ikke en tshirt?

Ja, hvem ejer faktisk ikke en hel masse!

Da først disse beklædningsgenstande blev udbredt over det meste af verden, så er de aldrig gået af mode, og man kan bære dem fra, at man har en bestemt bandtrøje på til koncert, til man gemmer en finurlig en under jakkesætten, og så til når man bare gerne vil dase ud derhjemme og ifører sig en hullet og udvasket t-shirt derhjemme, man har liggende på hylden.

Men angående at t-shirten måske er udvasket af for mange vaske og måske forkerte af slagsen, var det så meningen, at den skulle ende sådan?

Det gjorde måske ikke så meget med den billige trøje, du købte som en del af et tilbud med flere for en billig penge, men det er da lidt træls, at du godt kan se, at stoffet er så mørnet og ødelagt på din yndlings-t-shirt, at den er klar til at blive smidt ud om lidt – eller ende sine dage som pudseklud.

Havde du bare fuldt de anvisninger, der vare skrevet i nakken på t-shirten, så kunne den måske have overlevet i længere tid.

Hvorfor er det, at vi mennesker mere er nervøse omkring at holde et jakkesæt eller en kjole pæn, mens vores t-shirten skødesløst bliver kastet ind i en vaskemaskine med noget tøj med upassende farver, der smitter af ens, mens man vasker med skadelige kemikalier og smider den i tørretumbleren, selvom der er skrevet på den, at den ikke kan holde til det?

Når vi bruger så mange vågne timer i en tshirt, så skulle man da tro, vi ville tage os bedre af den, men sådan er det åbenbart ikke tilfældet for flertallet af danskerne.

Så gør dig dog den tjeneste næste gang, du smider din favorit t-shirt til vask lige at læse efter, hvad den kan holde til og ikke holde til.